diumenge, 29 d’abril del 2012

CANTEM LA CANÇÓ DEL DOFI

Aquesta cançó té el seu propi ball, mireu i voreu que bonica:

dijous, 26 d’abril del 2012

EL MENJALLETRES PORTA LA J



El nostre Menjalletres ens ha portat una lletra molt difícil, la J, la jota, intentem pensar paraules que la porten: jardí, dijous, jupetí,...

dimarts, 24 d’abril del 2012

JOC DE DOFINS

Ací vos deixe un joc molt divertit de dofins que ha fet la nostra Mirentxu, la veritat és que sap fer de tot,jaja, és en castellà, vindrà bé per alguns familiars dels gatets que us resulta difícil el valencià.
Espere que gaudiu molt:

dissabte, 21 d’abril del 2012

ENS FAN UNA REVISIÓ

El dimecres pel matí van vindre al cole dos especialistes en Optometría per portar a terme "la V Campaña de Prevención de Ambliopía y Otras Anomalías Visuales". Poc a poc van veure a tots els xiquets  de 4 i 5 anys, i es van portar molt bé.


A lo largo de la semana que viene nos darán los resultados de la prueba que nos han hecho.

dimecres, 18 d’abril del 2012

CANÇÓ DE DOFINS

Deixe aquesta cançó de dofins que és molt divertida i anirem aprenent al llarg del projecte junt a unes altres. Ja podeu practicar a casa amb les vostres families.

dilluns, 16 d’abril del 2012

COMENCEM NOU PROJECTE




Avui hem començat el tercer trimestre, i per tant, un nou projecte: EL DOFI.
He de agraïr en primer lloc a Mirentxu per ficar-se amb contacte en una artista que ens ha creat el nostre "fondo del blog" per estudiar els dofins  i en segon lloc a la artista en concret que es diu Vane, podeu veure el seu blog: "Anacos do cole" o la seua pàgina http://fondosparablogvane.blogspot.com.es/  . Moltes gràcies a les dos, de part de tots els gatets i la seua mestra.
Hem vingut amb moltes ganes i energía i ja hem vist aquest video i hem fet aquestes activitats, les deixe per a que pogueu treballar-les a casa.

dissabte, 14 d’abril del 2012

HEM FET UNA MONA DE PASQUA

Aquest any també hem fet les nostres mones de Pasqua, han eixit fantàstiques, anem millorant poc a poc,segur que se les han menjat molt agust.


Li donem les gràcies a la panaderia J.A. Vives per la seua pasta de mona tan bona i en concret a Iván per portar-la a l'escola i la seua col.laboració.
Tornarem a repetir el proper any!!


Mona de pascua

View more presentations from laclasedemiren.


Les mestres també hem menjat una mona,jaja, amb xocolata, estava boníssima!!