dimecres, 28 de setembre del 2011

RUTINES

Tots els dies quan arribem a l'aula fem les mateixes rutines a l'assemblea. Fique una foto per a que es puga veure bé el que fem.


L' encarregat o encarregada agafa la seua foto i la fica al dibuix del encarregat o encarregada.
Comencem passant llista, aquest any hem llevat ja les fotos perque ja ens sabem els noms dels nostres companys. Els que no han vingut els fiquem baix del cartell: Qui no ha vingut avui?
Després contem els xics i seguidament les xiques, fiquem el número on correspon.
Mirem el calendari, contem els dies que han passat i posem el dia que és. Li cantem :Pastoret dón véns? i l'encarregat o encarregada va a mirar el temps que fa per poder ficar el dibuixet corresponent:un sol, sol i núvol, pluja, vent,...
Continuem amb el dia de la setmana, cantem la cançoneta mestrés l'encarregat o encarregada fa saltar el nostre gatet al dia corresponent. Llegim la dita del mes.
Diem en veu alta tots junts el dia que és: dimarts 21 de setembre de 2011.
Passem a l'estació de l'any, que la tenim representada per un dibuix d'un donyet, ara tenim el de la tardor.
També mirem el que farem avui, si ens toca psicomotricitat, informàtica, anglés,...i col.loquem el dibuixet corresponent.
Tenim ficat al mateix lloc els diferents racons que hi ha a l'aula i quan anem al racó posem la nostra foto, així sabem qui va a cadascú dels racons i sabem que només hi poden haver sis per racó.
Al llarg del curs, potser que les anem modificant o bé afegirem alguna més.

1 comentari:

  1. Esta muy chula esta entrada, me parece muy interesante.

    Bueno parece que los comentarios ya van, asi que animaros.

    ResponElimina